Клинтън призна какво й харесва в Путин

WASHINGTON, DC - JANUARY 29: U.S. Secretary of State Hillary Clinton answers questions from people from around the world during a

WASHINGTON, DC – JANUARY 29: U.S. Secretary of State Hillary Clinton answers questions from people from around the world during a „Global Townterview“ at the Newseum January 29, 2013 in Washington, DC. Clinton took questions from youths from around the world via satellite and social media including Twitter, Facebook and Skype in advance of her last day at the State Department Friday. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)

Екс-държавният секретар на САЩ назова привлекателните качества на руския лидер по време на речта си в Университет във Вашингтон

Кандидатът за президент на САЩ Хилъри Клинтън по време на речта си във Вашингтон сподели в шеговита форма, че тя не е във възторг от Владимир Путин, но една негова черта й се струва привлекателна, съобщи Politico.

“Путин има толкова много качества, които предизвикват в мен възхищение, но това, че той може да стане и да каже: “Аз ще бъда вашият следващ президент”, е по своему привлекателно”, – пошегува се Клинтън по време на пресконференцията с журналистите.

После, както се отбелязва в статията, променяйки шеговития тон в сериозен, тя подчерта, че “спада към категорията хора, които в отговор на анексията на Крим биха направили повече”.

Хилъри Клинтън също заяви, че целта на Русия е “да постави САЩ в безизходно положение, да подрие американската икономика, да се бори срещу Америка където и когато е възможно”, – съобщи Politico.

В речта си Хилъри Клинтън заяви, че главните проблеми пред бъдещия президент на САЩ са терористичната групировка “Ислямска държава”, политиката на руския президент Владимир Путин и световните епидемии, подобни на Ебола.

На 2 септември медиите съобщиха данните от допитването, според които популярността на Хилъри продължава да пада – 53 % от участниците в допитването са потвърдили, че тя им прави лошо впечатление.

Петя Паликрушева

Един отговор на “Клинтън призна какво й харесва в Путин

  1. Да, естествено! Комбинирам нейните думи: „в отговор на анексията на Крим“ тя би „направила повече“ – т.е. би „поставила страната си в безизходно положение и би подрила американската икономика“…
    Ето това е, което би направила, защото е една тъпа и злобна кучка, която безпрекословно изпълнява командите на световния финансов „елит“. Забележете: не щатския, а СВЕТОВНИЯ. Това обяснява всичко.

    А всъщност, американската икономика реално загива. И то не поради някаква мнима агресия на Москва и „злия диктатор Путин“, а просто защото от един момент, светът вече отказва и занапред да бъде колония на САЩ. Следователно, за да спаси страната си, Халури трябва да се насочи към решаване на вътрешните й проблеми, да направи РЕФОРМИ (ха-ха-ха, любимата препоръка на МВФ!) в своята си (!) страна. Трябва да въведе ред в икономиката, да озапти финансовия капитал, да подготви преялите кравари за затягане на коланите. А не да отклонява вниманието на щатските граждани към чужди страни, на хиляди километри от САЩ. Реформи трябват, а не агресивен интервенционизъм!

    Но, естествено, нейните началници не биха й позволили такова нещо – даже и да имаше достатъчно мозък да се сети… На „световния елит“, който днес управлява в САЩ, му е изгодно щатската икономика да се срути. Колкото и странно да се вижда това на някои хора. Но, едновременно с това трябва да се сринат и всички световни икономики – кризата трябва да стане глобална и безизходна. Трябва да умрат милиарди – от война, от глад и от прекратено раждане на деца.

    Ето защо, вместо да решава проблемите на САЩ, бъдещият президент трябва да ги разширява и да ги задълбочава. За целта няма по-добър начин от този да разпалва нова световна война, докато междувременно икономиката на САЩ отива по дяволите. Кучката Хълири прекрасно подхожда за тази цел – тя е идеалната марионетка, която ще прокарва точно тази политика.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s