Джон Маккейн призова за оръжие за терористите, за да свалят самолети на Русия

Джон Маккейн _XLАмериканският сенатор Джон Маккейн, известен със своите скандални изявления, направи още едно, което прозвуча в ефира на телевизионния канал Fox News. Той призова САЩ да снабдят терористите в Сирия с оръжие, за да могат те да свалят руските военни самолети.

Политикът, отговаряйки на въпрос на водещия за позицията на САЩ около руските бомбардировки в Сирия по позициите на подготвените от ЦРУ сирийски терористи, каза:

”Ако бях на мястото на ръководството на държавата ни, щях да направя така, както направихме в Афганистан – т.е. трябваше да дадем възможност на тези момчета да свалят руските самолети, имаме всички средства за това”.

Маккейн наистина жадува Америка да се превърне в убиец на руснаците, защото смята Русия за явна заплаха от световен мащаб за САЩ. Не е известно какви са мненията из Сената на САЩ по повод неговите изявления.

Интересно е какво биха писали американските медии, ако някой депутат от Руската Дума направи изявление от рода на: да помогнем на Башар Асад да сваля американските летци в небето над Сирия?

Припомняме, че Маккейн заяви, че ще се бори срещу Владимир Путин.

Припомняме още, че по-рано лидерът на Луганската народна република Игор Плотницкий покани сенатор Джон Маккейн в ЛНР, за да осъществи контрол в изборния ден. Маккейн не отговори положително и публично оскърби опълченците от Донбас.

Петя Паликрушева

5 отговора на “Джон Маккейн призова за оръжие за терористите, за да свалят самолети на Русия

  1. Ха-ха, алахулакбар, Макакейн, нъл тъй? Маймуна кретенясала, психопат злобен – ей, как ми се ще да им паднеш на твоите съюзници в ръчичките без предварителна уговорка, ама когато е тъмно, за да не ти познаят веднага муцуната. Тогава ще оцениш моментално всичките им… достойнства.
    Най-доброто нещо, което са правили на времето виетнамците, е че са пъхали щатските мръсници в ями в земята. А най-лошото е, че после ей-туй, конкретното същество, вместо да му имплантират в черепа метално лекарство, па да миряса – взели, че го ПУСНАЛИ! Сега цял свят трябва да търпи и да се нервира, заради тяхната тъпа грешка.

  2. Той е ветеран от Виетнам. Тогава Съветският Съюз подпомага Виетнам да стигне до обединение и мир. Пак тогава американския посланик най позорно бяга от посолството чрез хеликоптер. На практика наследниците на Съветския Съюз – Русия обезсмисля жертвите на американските военни в тази безсмислена война, подета от Франция и завършила със споразумение за мир в Париж. Американците не печелят нищо от тази война, нещо повече – финансови загуби и една камара военни инвалиди. Най позорно се изнася тогава от там американския посланик от покрив а на посолството а военните някак си набързо… Та Дж.Маккейн иска да си го върне някак си на Русия, ама надали ще е в този си живот…

  3. Тоя от отдавна претендира за топ идиот на Америка. Интересното в случая, е че в последно време американските политици от двете техни партии се надпреварват за тази титла „топ идиот“. Колко хубаво звучи, нали?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s