Масова паника и дезертьорство сред сирийските терористи

Русия Сирия 45Руската авиация в Сирия е унищожила до момента над 60 обекти от инфраструктурата на терористичната организация Ислямска държава, съобщи в събота началникът на Генералното оперативно управление към Генералния щаб на Въоръжените сили на Русия генерал-полковник Андрей Картаполов.

“За три денонощия ние успяхме сериозно да увредим материално-техническата база на терористите и съществено да занижим техния боеви потенциал”, – каза Картаполов в Националния център за управление на отбраната на Русия.

“Ударите се нанасят денонощно от авиобаза “Хмеймим” по цялата територия на Сирия. За три денонощия успяхме сериозно да увредим материално-техническата база на терористите и съществено да занижим техния боеви потенциал”, – каза Картаполов.

Според него, “разузнаването фиксира, че бойците напускат контролираните от тях райони”.

“В редиците им е започнала паника и дезертьорство. Около 600 наемници са напуснали позициите си и се опитват да се доберат в Европа”, – каза генералът.

Русия Сирия hYЗа изминалото денонощие самолетите Су-34 и Су-24М от руската авиогрупа в Сирия са извършили над 20 излитания към редица обекти на терористичната групировка Ислямска държава, унищожавайки ги. Публикувано е видео с ударите на въздушно-космическите сили на Русия по склад с боеприпаси и по наземния команден пункт на терористите.

Петя Паликрушева

Един отговор на “Масова паника и дезертьорство сред сирийските терористи

  1. И забележете, тези главорези, тези злобни жестоки примати с подпалените задници, си били „напуснали позициите“, за да „се доберат до Европа“! Абе много интересно, защо не драпат към Саудитска Арабия и Катар, дето им плащат, ами баш към Европа бягат? Нали в Европа са гяурите (кяфирите), дето не могат да ги траят, та се налага да им режат главите? Дето мъжете са сите педерасти и трансекси, а жените са сите разголени курви? Дето ги дразнят разни църкви и музеи, вместо да ги радва мюезински вой от всеки ъгъл? Да не са мазохисти? Мммм?… Или не им стигат саудитските петро-доларчета, па да отлетят направо за щатите (при бай им Макакейн)? Ама май, друга е тука работата.
    Да, много интересна ориентация за бягство. Много изводи можем да си направим.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s