Ислямска държава напуска Сирия

Ид 5eРуската авиация постигна значителни резултати за три дена. Интересно е какво направиха американците, които няколко години, според собствените им думи, активно уж бомбардираха позициите на ислямистите? Самолетите на Русия извършиха над 60 излитания и ликвидираха над 50 обекти на Ислямска държава на територията на Сирия.

Вчера вечерта Министерството на отбраната на Русия съобщи, че руските самолети напълно са унищожили инфраструктурата на терористите. Припомняме, че Русия нанесе грандиозни удари по позициите на терористите в град Рака, което предизвика паника сред екстремистите и те незабавно започнаха да отстъпват.

По непотвърдени данни, терористите се движат към град Мосул в Ирак, който се намира под техен контрол. Съобщава се, че терористите от “Джейм ал-Фатх” са започнали да напускат командните си пунктове, а групировката извежда войските си от сирийския Идлиб. Очевидци твърдят, че е започнало масово отстъпление след обстрела от руските самолети.

Захран Алуш, лидер на Арабската терористична групировка "Армията на исляма"

Захран Алуш, лидер на Арабската терористична групировка „Армията на исляма“

Припомняме, че за три дена руските самолети унищожиха основните обекти на Ислямска държава: складове с боеприпаси, пунктове за управление, центрове за подготовка на терористи-смъртници, лагери за обучение на бойци…

На снимката виждате убит шейх Захран Алуш, лидер на  Арабската групировка“Армията на исляма“, финансирана от Саудитска Арабия, която групировка вчера обяви война на Русия.

Петя Паликрушева

Един отговор на “Ислямска държава напуска Сирия

  1. Ей, ама кви сте злобни беее!…. Ми кво толкоз, вкиснал се малко бежанецът! Той де да знай, какво е туй Русия и от кой край са яде. Мислел си е, че е някаква групичка гяури от местното кафене и ще трябва да иде да им отреже тиквите, затуй им обявил война. Пък то каква била работата – подла провокация, измама! Насилие! Сега трябва да му помогнете на горкия тер… опа, човечец невинен, трябва да му дадете паспорт, убежище, тоест – петстайно жилище в центъра на някой голям град, трябва да го лекувате, да му дадете образование, да вземете с него и сите му женоря и малки май… опа, дечица – и на тях същото, и да ги храните, обличате, да се грижите да си прекарват приятно времето, и да не им давате да се изморяват с работа!… А те в замяна ще ви научат на култура и ще ви подобрят генофонда, че нещо сте взели да измирате. Какво не сте доволни? Ау, нетолерантни коравосърдечни расисти и нацисти такива, позор! Да ви даде човек веднага на Хелзинския клеветет, да ви оправи вас! Иначе няма да се научите на мултикултурализъм, милосърдие и толерантност!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s