Украйна ще публикува данни за руските военни в Сирия, помага на ИД да отмъсти по „законите на шириата“

Геращенко Антон 979_nУкраинският политик Антон Геращенко заяви, че Украйна ще помага на Ислямска държава, предоставяйки информация за пилотите от руските ВКС, воюващи в Сирия.

Съветникът на МВнР на Украйна съобщи, че цялата известна информация за руските военни ще се публикува в сайта “Миротворец” за съдействие на ИД в борбата им срещу Русия.

Политикът се надява, че предоставените данни за руските ВКС ще помогнат на

“приятелите от Ислямска държава да отмъстят на Русия по “законите на шириата” за непрестанните бомбардировки и убитите бойци“ .

На 1 октомври тази година Геращенко призова в сайта “Миротворец” да се публикуват имената на пилотите от руските ВКС, участващи в операцията в Сирия.

В профила си във Фейсбук Геращенко призова да се събират данни за всички руснаци, които имат отношение към спецоперацията в Сирия, за да бъдат те публикувани в сайта.

Геращенко _660xУкраинският политик пусна в социалната мрежа писмо от свой привърженик, в което се казва, че руските канали всеки ден показват персонала, който обслужва самолетите на руските ВКС, участващи в бомбардировките над терористите в Сирия. Геращенко призова хората, които имат информация за руските граждани, участващи в операцията в Сирия, да съобщават всички известни им сведения на сайта “Миротворец”, защото, според него, Русия води

“необявена война срещу сирийския народ”.

От 7 януари 2015 година в сайта “Миротворец” е събрана информация за над “9 хиляди терористи и техните съидейници”, както нарича украинският политик представителите на Донецката народна република и Луганската народна република, както и всички, които са против настоящата власт в Украйна.

В началото на тази година Антон Геращенко съобщи, че в рамките на проекта за събиране на данни за “терористите и сепаратистите”, е създаден сайт за помощ на Ислямска държава –  “Миротворец”.

Линк към сайта „Миротворец“ – https://psb4ukr.org/

Петя Паликрушева

Един отговор на “Украйна ще публикува данни за руските военни в Сирия, помага на ИД да отмъсти по „законите на шириата“

  1. Ние и без това си знаехме, че в Киев са се разположили едни терористи. Сега имаме възможност за пореден път да се убедим в това. То всъщност, фашизмът, нацизмът, ислямският екстремизъм и тероризмът са само различни проекции на една и съща фигура – еврейоатлантическото ЗЛО.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s