Град Ал-Бахса освободен от ИД, улиците покрити с тела на убити мирни граждани (снимки 18+)

Ал Бахса yГрад Ал-Бахса в провинция Хама е освободен от терористите от “Джабхат Ан-Нусра” и Ислямска държава. Населеното място е щурмувано от сирийската армия с подкрепата на руската авиация. Улиците на града са покрити с телата на мъртви хора – така метежнците си отмъстили заради непокорството им, в момента те не могат да бъдат погребани, защото терористите се крият в планините и обстрелват местността.

Опитвайки се да се скрият от руските ВКС, екстремистките групировки се крият в планините, но продължават да стрелят по града и околностите му.

Офицер от правителствената войска на Сирийската Арабска република каза: “Господарите тук бяха терористите от фронт “Ан-Нусра” и т.нар. “Ислямска държава”.

Ал Бахса tВоенните съобщават, че метежниците, главно от чеченска и узбекска националност, се крият в планините и стрелят със снайпери по всички, които излизат на улицата. Войниците не могат да съберат и погребат телата на мирните жители, защото градът е под постоянен обстрел. Съобщава се, че по много от труповете са открити следи от насилие, а също рани от куршуми – терористите са отмъщавали за неподчинението на мирните жители.

Сирийската правителствена армия планира да освободи планинската местност от терористите, за да могат жителите на град Ал-Бахса да се върнат по домовете си и да започнат новия си живот.

Петя Паликрушева

Ал Бахса XL

5 отговора на “Град Ал-Бахса освободен от ИД, улиците покрити с тела на убити мирни граждани (снимки 18+)

 1. Не че нещо, но наистина доста тъмнокожи са труповете на снимката, за да са на сирийски араби.

 2. Снимките са от Либия…. Поредната измислица на Тъпокрушева…

  • Ама фактът си е факт, станалото действително е станало! Това поне не го оспорвате, нали? А илюстрациите… Вие като сте толкова отворени, намерете оригинални снимки от събитието! Ама като няма какво друго да кажете, се чудите какви изгъзеци да си изкарате от задника, само и само да ни сипете нещо да ядем. Мерси, кажете на вашите господари, дето ви плащат, че не ви щем фекалиите. Марш, тролове долни!
   Впрочем, и тези снимки са добри. Все едно че гледам снимки от Донбас, разликата е само в някои дребни подробности. Едно и също правят на щатите кучетата, по целия свят.

 3. Това което виждате, смело може да считате, че не е дело на никакви нусри, кайди и ислямски-мислямски държави. Всъщност, това е дело на Фашингтон, защото всички терористи в Сирия, без разлика на цвят и име, са негови творения – негова наемна армия. Тоест, виждаме пред нас делата на нашите „партньори“, „съюзници“ и „защитници“. Ето това е истината, в крайна сметка. Криво да седим, право да си говорим.

 4. “ от терористите от “Джабхат Ан-Нусра” .. . “
  не е ли по-правилно .. “ от терористите на “Джабхат Ан-Нусра” „

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s