Mirror: Мъжът на Елтън Джон изгубил ума си по Путин

Елтън Джон elton-johnМъжът на Елтън Джон Дейвид Фърниш призна, че счита Владимир Путин за “наистина очарователен”, съобщи изданието. Всичко започна от телефонния разговор на руския лидер с британската звезда, по време на който президентът на Русия, според Фърниш, е бил крайно вежлив и любезен.

Тези дни мъжът на Елтън Джон Дейвид Фърниш нарече Владимир Путин “наистина очарователен” и потвърди, че британският изпълнител ще се срещне с руския лидер в близко бъдеще, съобщи Mirror.

“Това може да ви изненада, но аз приемам хората такива, каквито са. Путин беше много вежлив и любезен по време на телефонния разговор. Той наистина е очарователен. Освен това, става дума не за политика, – аз не съм политик, – а за човечност”, – заяви 52-годишният кинопродуцент в сряда по време на церемонията по връчването на Attitude Awards в Лондон.

Британското издание припомня, че миналия месец Владимир Путин позвъни на Елтън Джон, за да се разберат двамата за среща, по време на която да обсъдят правата на сексуалните малцинства.

Петя Паликрушева

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s