Впечатляващо видео за настъплението на САА в Дамаск

В мрежата се появи впечатляващо видео: така от безпилотен самолет изглежда настъплението на сирийската арабска армия срещу метежниците джихадисти в един от районите на Дамаск. На видеото се вижда как правителствената войска влиза в един от районите на града – Джобар.

е

3 отговора на “Впечатляващо видео за настъплението на САА в Дамаск

 1. Поздравления за Станислава Ангелова. Не знам дали е госпожица или госпожа но е видяла не това, че е сглобен клип от снимки от дрон, снимки от улицата (тъй като няма как да лети дрона в траншеите и да влиза в подземията пълни с джихадисти, но е видяла най-ужасното на войната, а именно разрушения Дамаск в който не е останала нито една сграда незасегната от снаряд или куршум. А този град до 2011 год., когато ФАЩ рече, че не харесват Асад то умерената и неумерената опозиция го сринаха с помощта именно на същите тия ФАЩ. Ето това е видно от клипа а не двата танка които гърмят.

  • Прав си, това е нов тип война, измислена от ФАЩ. Прави се с много по-малко пари… Нарича се „прокси-война“. При нея истинският агресор е зад кулисите и воюва с чужди ръце. А актьорите даже не са някаква истинска национална армия, въоръжена с тежко оръжие. Те са фанатизирана долна бандитска сган обявена, ужким, за вътрешна „опозиция“ – лековъоръжени, подвижни въшки, готови да убиват и да умират за шепа долари. Такива могат да ги събират по целия свят и после ги насочват да проникват в нападнатата страна, като постоянен поток. Там те веднага стават „местни опозиционери“ и „бунтовници“. Въоръжават ги, но колко струват едни калашници и РПГ-та? За краварите това са стотинки…

   Та, когато някой иска да унищожи една страна, плаща на такива отчаяни негодници, които плъзват из нея като въшки. И нямат избиване, защото и да убиеш три, идват още – нови пет. Те стрелят посред градовете, използват невинни хора като щит… А за да унищожиш двама такива изрода, се налага да събориш половин сграда. И после още половин сграда на друго място, и още половин… Заради една рота дебили събаряш половин завод, или цяла водонапорна кула, разбиваш електростанция… И така, отново и отново, рушиш и събаряш.

   Стойността на една наемна бандитска въшка е нула за агресора. А ако надникът й е $200 на ден, и да речем, след 5 дена въшката е ликвидирана заедно с инфраструктура за $10 000, далаверата за агресора е 1:10 – без свои жертви, „чиста работа“. А колко хора унищожава самата въшка, преди да я убият, колко хора тормози, взривява и трови? Далавера отвсякъде!

   И така продължава, докато цялата страна не бъде разрушена от ръцете на собствената си армия. И докато цялото й стопанство не грохне, а хората й не се разбягат. При това, тук няма фронт – въшките плъзват навсякъде, из цялата страна. Армията се разпилява, няма сили да сколаса навсякъде. И само унищожава и унищожава инфраструктурата на цялата страна, по цялата й територия. А народът е толкова наплашен, че вместо да грабне оръжие и да започне да помага на арията (да трепе въшките където ги види), вместо това гледа да избяга, защото мисли не за страната си, естествено, а само за личния си живот и за своето семейство.

   А след като страната грохне окончателно, остава съвсем малко – вкарват скромни сили от въоръжени „умиротворители“. Сменят ослабеното правителство с марионетно („демократично“), и вуаля – окупацията е завършена. С чужди ръце и със сравнително малко пари. Страната е размазана, на колене, в руини, и в близките стотина години няма да се вдигне. Супер, нали? Ей, големи умници са това еврейо-англосаксите! Еврейската отровна подлост и англосаксонската грабителска агресивност, са направо супер в комбинация!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s