Обръщение към избирателите в Република България: „БОРБА И ПОБЕДА!“

Izbori_Pavel Ivanov3 copyУважаеми другари!

Уважаеми избиратели!

На 25 октомври ще се проведат изборите за местна власт в Република България.

Комунистите и социалистите, обединени в Политическа коалиция „БСП лява България“, издигнаха и подкрепят достойни кандидати и другари, които ще представляват нашия марксистки мироглед и нашата политическа идея в борбата за местна власт.

Тези избори са тежко изпитание за всички българи. В хода на предизборната кампания се сблъскахме с редица сигнали за груба принуда и купуване на гласове от страна на ГЕРБ и партиите, свързани с този капиталистически режим. Използва се масов административен натиск, натрапчиво телевизионно промиване на мозъци, наличие на многобройни местни коалиции и партии на проправителствената лъжа, раздаване на пари и др. подобни техники за изкривяване на вота.

Против обединените сили на автентичната левица са се нахвърлили чиновнически структури, създадени в годините на капиталистическия преход. Затова и резултатите от изборите ще бъдат повлияни от тази капиталистическа активност, която си е поставила за цел да продължи експлоатирането на обикновените хора, за да гарантира обогатяването си като класа. Българската бюрокрация и олигархия, които държат и подкрепят сегашния политически режим, са готови да нарушават законите и общоприетите норми за човешки морал и съвест.

Българската левица, обединена в „БСП лява България“, отстоява и няма да се подаде пред грубия натиск и фалшификации на структурите от „ветрилото“ на ГЕРБ.

Ние сме убедени, че другарите, които са получили подкрепата на Съюза на комунистите в България, ще стоят в редовете на борците за правата на човека на труда, за справедливост и стабилност на живота на всеки българин.

Днес е повече от ясно, че управляващият капиталистически режим няма друг интерес, освен интереса към парите и разграбването на обществено имущество. Той ще гласуват за увеличаване на собствените си заплати, за повишаване на местните данъци и такси, за увеличаване на разходите за транспорт и отпадъци. С негово съгласие ще продължи закриването на общински и държавни училища и болници, но ще продължи и финансирането на частни училища и болници. Културата ще продължи да бъде „абонирана“ за хората с парите, а бедните – „Бедните – да го духат“, както каза героят на един филм за разпадащата се Римска империя.

Управляващите са се научили да обещават, но не и да изпълняват. Животът на българите при управлението на която и да е капиталистическа власт е обречен да бъде мизерен.

Ние се обръщаме към Вас, нашите избиратели – към пенсионерите и младежите, към хората на труда и представителите на интелигенцията, към жителите на града и селото – ако сте доволни от живота си, гласувайте за кандидатите на ГЕРБ и на партиите, с които ГЕРБ управлява България.

Ако решите, че животът Ви трябва да бъде по-хубав, подкрепете кандидатите на „БСП лява България“ и Съюза на комунистите в България – кандидатите на трудовия народ!

Ние отговорно заявяваме, че само представителите на „БСП лява България“ могат днес да гарантират изпълнението на поетите от нас ангажименти.

Ние Ви призоваваме, уважаеми наши избиратели, да подкрепите нашите другари и да дадете своя глас за представителите на автентичните социалисти и комунисти.

България може и трябва да бъде възродена!

Ние сме уверени, че с избирането на нашите кандидати животът в нашите общини, в нашите градове и села задължително ще стане по-човечен и справедлив.

Вашият глас за кандидат на „БСП лява България“ е глас в полза на Вашето бъдеще!

БОРБА И ПОБЕДА!

 

Павел Иванов
Председател на ЦК на СКБ

Павел Иванов е кандидат за общински съветник в листата на БСП на предстоящите местни избори с преференциален вот № 11

Павел Иванов е на 46 години и е от град Пловдив. Той е магистър, със специалност „Българска филология”. Управител е на “Vita Verde” – агенция, която се занимава с подготовка и управление на проекти, свързани с образование, медии, PR и маркетинг, социология, обществени процеси, физическа активност. Като специалист в община „Марица” участва в разработването, спечелването и управлението на 16 европейски и национални проекта на обща стойност 23 милиона лева.
Председател е на Съюза на комунистите в България от 2013-та година. Бил е председател на движение „Че Гевара”. Член е на Изпълнителния съвет на Общия работнически синдикален съюз.

Един отговор на “Обръщение към избирателите в Република България: „БОРБА И ПОБЕДА!“

  1. На изборите ГРОБ печели със смазваща преднина. Това само показва, че българското овчелюдие е отъпено и дебилизирано до краен предел. „Народът“ явно се състои от изтрещели безмозъчни кретеноиди с ярко изразен суициден синдром. Именно по тази причина, а не поради някаква друга, може и Павката Иванов да стане общински съветник. Ха-ха-ха… Какви ли не сапрофаги се нахвърлят да ядат умрелия труп на България. Добре дошъл на трапезата и на „другаря“ Иванов! Ако от него в Общинския съвет излезе нещо добро и полезно за България и българския народ – някоя инициатива, за която той да се пребори с продажната си компания, в която се яви на избори… Ето тука, сто пъти ще напиша „извинявай“! А иначе… Какво внимание заслужава един пореден национален предател – бесепут? Той сам си избра да стане такъв, като лапна розичката и си изтри краката в сърпа и чука. А вие му повярвахте. Интересувайте се сега от него! Аз лично имам и по-добри неща, с които да си запълвам времето.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s