Да подкрепим работниците от системата на МВР!

MVRДругари, работещи в системата на МВР!

Капиталистите, в чиито ръце днес все още е държавната власт, се опитват да Ви отнемат социалните и трудовите права, които са права на всеки гражданин в България.

Ние искаме друга система – република, която да отговаря на интересите на Народа, към когото принадлежите и Вие. Обикновените хора на труда с възторг и надежда гледат на Вашите протести и вярват в силата на единното действие. Цялата власт в държавата, отдолу догоре, от най-изоставеното село до всеки район в София, трябва да принадлежи на обединенията и асоциациите на хората на труда и на техните представители.

Единствено свободният Народ, който притежава възможността и правото да се защитава, трябва да управлява държавата. Този Народ трябва да установи необходимия ред и да уважава собствената си власт.

Не давайте на капиталистите да Ви отнемат социалните права и да управляват с армия високо платени чиновници.

Нека Вашият пример бъде пример за всички хора на труда – обединявайте се, сплотявайте се, организирайте се сами, без да се доверявате на правителството и неговата бюрократична машина за терор, осланяйте се единствено на своя ум и опит. Само тогава България ще успее с твърди, мощни, верни крачки да тръгне към своето социално освобождение от диктатурата на пазара и капитализма.

Нашето правителство, правителството на капиталистите, може да защитава единствено интересите на капиталистите. Неговата грижа е грижата за разпределяне на печалбата, отнета от труда на обикновените българи.

За да приключим с този варварски режим трябва да постигнем реална демокрация в обществото, а не пазарна икономика и покупко-продажба на ресурси и съвест.

Хората на труда нямат никакъв интерес да опазват печалбите на капитала, да съхраняват грабежа.

Ние подкрепяме Вашите искания, другари от МВР, а именно:

Незабавно оттегляне на законопроекта на Закон за държавния бюджет на Република България за 2016 в частта му, засягащ социални права на служителите в Сектор „Сигурност“.
Право на колективен трудов договор за държавните служители в Сектор „Сигурност“.
Право на синдикалните организации в Сектор „Сигурност“ да се присъединяват в национално представителни синдикални организации.
Обвързване на заплатите в Сектор „Сигурност“ със социално измерим критерий – средната работна заплата за страната.
Призоваваме всички наши привърженици, всички хора на труда в България, да подкрепят справедливите искания на работниците в системата на МВР!

Нека да покажем своята солидарност и заедно с тях да се обединим и на 08.11.2015г. в гр. София, на площад „Народно събрание“ от 13.00 ч. да покажем, че заедно можем повече!

Обединени не можем да бъдем победени!

Павел Иванов
Председател на ЦК на СКБ

Източник: https://komunistibg.wordpress.com/2015/11/03/da_podkrepim_rabotnicite_ot_mvr/

2 отговора на “Да подкрепим работниците от системата на МВР!

 1. Браво!
  Какъвто и да е другаря Павел Иванов, статията ми харесва!
  Нито него познавам, нито другаря Кнайт.
  Каузата е правилна!
  Браво!

 2. Павел Иванов е измамник и демагог. Каквото и да пише, не го вземайте присърце! Даже и да говори абсолютно верни и правилни неща, той не заслужава доверие.
  Ако наистина му пукаше на него за полицаите, щеше да подкрепи и другите политически сили, които отдавна ги защитават. А вместо това той ги оплюва, хули ги, и ги клевети. Въпреки, че много добре знае, че за да се постигне някакъв успех в дадена борба, е необходимо обединението на всички заинтересовани сили.
  Но „другарят“ Павел обича да се обединява и да си сътрудничи само с предателската буржоазна партия БСП. Която пък е подчинена на глобалистите и еврейоинтегристите от ПЕС. Които пък от своя страна обслужват империализма и интернационалния корпоративен и банкерски свръхкапитал. Ето с кого се обединява той! А не с тези, които отдавна защитават истината и справедливостта в България, угнетените и ограбваните.
  Извод?…
  Ами в случая „другарят“ Иванов просто използва полицаите за евтина пропаганда – за да си прави самореклама и да извлича политически дивиденти. Нищо повече. Нищо ново.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s