Комунистите: Незабавно отзоваване на представителя на България към ООН, той е нацист

Че _nНа 21 ноември 2015 година Комитетът към Общото събрание на ООН, който обсъжда въпросите, свързани с правата на човека и социалните теми, прие проект за резолюция, която ще бъде внесена за гласуване в Общото събрание на световната организация.

Предметът на резолюцията е борбата с героизацията на нацизма и срещу проявите на неонацизъм, ксенофобия, расизъм и расова дискриминация.

Представителят на Република България към ООН от името на държавата ни е гласувал “въздържал се”.

Да разгледаме текстовете на Революцията, по които г-н Тафров се е въздържал от името на народа на България.

“Припомняйки Хартата на Нюрнбергския трибунал и присъдите на Трибунала, които признават за престъпни организацията SS и нейните съставни части, включително Waffen SS, в лицето на официалните членове на организацията, които са извършвали или са знаели за извършването на военни престъпления и престъпления срещу човечеството, свързани с Втората световна война…”.

Очевидно е, че г-н Стефан Тафров, който представлява Република България в ООН, макар да претендира за цивилизованост, демократичност, хуманност, спазване на основните права и свободи, не е съгласен с горния и последващите текстове от Резолюцията.

Очевидно г-н Стефан Тафров не смята, че нацизмът е въплъщение на най-зловещата перспектива за човечеството, с която светът трябва завинаги да се раздели.

За нас, комунистите в България, е повече от ясно, че г-н Стефан Тафров, представителят на България в ООН, не е загрижен за проявите на героизация на нацизма, не е смутен от проявите на неонацизъм, не е и възмутен от провеждането под различни прикрити и явни форми на публични демонстрации в прослава на нацисткото минало у нас и по света.

Сигурни сме в това, защото г-н Стефан Тафров се е въздържал по приемането на следния текст от Резолюцията:

”4. Изразява дълбока загриженост по повод проявите на героизация под каквато и да е форма на нацисткото движение, неонацизма и бившите членове на Waffen SS, включително чрез издигане на монументи и мемориали и чрез провеждане на публични демонстрации в името на прославата на нацисткото минало, нацисткото движение и неонацизма, както и чрез обявяване или опити за обявяване на такива членове и на тези, които са воювали срещу антихитлеристкта коалиция и са сътрудничели на нацисткото движение в рамките на национални освободителни движения”.

“6. Специално подчертава препоръката на Специалния докладчик, че “всяко възпоменателно отбелязване на нацисткия режим, неговите съюзници и свързани с него организации, независимо дали е официално или неофициално, трябва да бъде забранено от Държавите и подчертава, че такива прояви оскърбяват паметта на незабравимите жертви на Втората световна война и влияе негативно върху децата и младите хора, и подчертава в тази връзка, че Държавите трябва да вземат мерки в съответствие с международните стандарти по правата на човека, за противодействие на всяко честване на нацистката организация SS и всички нейни съставни части, включително Waffen SS”.

“7. Изразява загриженост от непрестанните опити за оскверняване и разрушаване на паметници, издигнати в памет на тези, които се бориха срещу нацизма по време на Втората световна война, както и незаконното ексхумиране и преместване на тленни останки на такива хора, и в тази връзка настоява Държавите да спазват стриктно своите задължения по чл. 34 от Допълнителния протокол към Женевската конвенция от 1949 г.”

“8. Отбелязва с безпокойство нарастването на броя на инцидентите с расистки характер в световен мащаб, включително активизацията на групите на скинхед, които носят отговорност за много от тези инциденти, както и за разгръщането на насилие, основано на расизъм и ксенофобия, насочено към лица, които принадлежат към национални, етнически, религиозни или езикови малцинства, включително палежи на домове и вандализъм в училища и молитвени храмове”.

Причастността на г-н Стефан Тафров, макар и не официално обявена, към неонацизма, е повече от очевидна.

Причастност, равносилна на колаборационистката и продажна политика на монархо-фашисткия режим в България преди 1944 година.

С гласа си г-н Тафров фактически амнистира и реабилитира хилядите нацисти, опозорили държавата и народа ни по време на Втората световна война.

С гласа си г-н Тафров за пореден път се изгаври с паметта на хилядите антифашисти у нас и по света.

С гласа си г-н Тафров подкрепи откровения и прикрит неонацизъм.

По тази причина, искаме незабавната оставка на Стефан Тафров или неговото незабавно отзоваване от ООН.

Съюз на комунистите в България

Движение “Че Гевара”

7 отговора на “Комунистите: Незабавно отзоваване на представителя на България към ООН, той е нацист

 1. .Преди малко написах фашист вместо нацист в което обвиняват Стефан Тафров.Не бях прочела добре тоно в какво го обвиняват.И за нацист трябва някакви доказателства,все пак.Ако е против турския език в България,против турците и т.н.може да заприлича на ксенофобия.За неонацизъм-не знам точно има ли прояви и т.н.,но се съмнявам.

  • В Уикипедия няма данни това същество да е било на дипломатическа работа, и изобщо да е бил Някой – преди 1989 година.

   И – не, Тафров не е типичен, класически фашист или нацист. Нищо подобно. Просто в момента Тафров защитава фашизма/нацизма по причина на това, че е щатски гъзомиец. Такава команда са получили всички наши колониални подлоги и той просто най-политкоректно си я изпълнява. А източникът на фашизма и нацизма, както вече всички (надявам се) знаем, е във Фашистките американски щати. Най-големите, истинските фашисти, които естествено, не се признават за такива, понеже освен всичко са подли и лъжливи лицемери, са в щатите – в щатския, т.нар. „елит“. Те постоянно дуднат, че са „демократи“, докато всъщност са нещо много по-зверско и страшно от това.

   Та, пак за Тафров – той не е някакъв „-ист“, той е просто най-обикновен, банален кариерист, лицемер, нагаждач и по тази причина, естествено, и национален предател. Ако утре на власт дойде друго правителство, което има друга ориентация (геополитическа, а не геЙополитическа), той може би ще лиже задниците и на тях – на всеки, които тогава излезе на дневен ред и стане „силният на деня“. И навярно ще счита, че добре си върши „дипломатическата работа“. Защото предателят винаги е готов да предава, подлогата винаги се подлага, мухата никога не пада, а винаги ще си намери л**но, на което да се качи.

   Не отричам, че най-вероятно е бил деформиран идеологически през периода, през който е бил вярно куче на седесрастите. А може би и още преди това. Но националните предатели никога не слагат „идеалите“ си над личния интерес. Иначе нямаше да бъдат подлоги и предатели, нали така. Готови са по-скоро да си преразгледат „възгледите“.

 2. Стефан Тафров ,мисля,не е дипломат само след 10.11.89 г.Би трябвало да е такъв,пр.в.Италия,до 10.11.89 г.,т.е.-по комунистическо.Как ще е фашист тогава?Да си фашист значи да си членувал във фашистка организация и т.н.Не съм запозната много с миналото му,но….

  • КАКВО ПИВЕЧЕ ОТ ТОВА ПО ДЕЛАТА МУ ДА ГО ПОЗНАЕШ! А, НАЙ – ВЕРОЯТНО СИ МУ СЪИДЕЙНИК!?

 3. Каквато е властта, такъв е и нейният представител! Да не би народът да го е избирал този? Донякъде (само донякъде!) може да се твърди, че народът е избирал управляващите. (След като първо е бил лъган, манипулиран, накратко – дебилизиран и овчите черепни кутии са били добре промити с пропагандни клишета.) Но този конкретно тип („дипломат“)? Аз за него не съм гласувал!

  Следователно, каквато е машината, такива са й колелцата.

  Този конкретен гусин, или мосю – Тафров е един отявлен, отчаян седесраст. Какво очаквате от него? Той е бил ярък, откровен национален предател и чуждопоклонна подлога още от 1989 година. И даже от по-рано, когато още във френската гимназия са го обработвали и са го възпитавали да бъде „демократ“.

  Но ако не беше такъв, той нямаше да получи съответната длъжност. Просто системата си подбира кадрите.

  Глупаво е да се борим с отделните кадри, трябва да се борим със самата система!

  За съжаление, явно и чегеварците не стават за тази работа. С огорчение го казвам, но такова ми е впечатлението засега. Комунисти били… Дали?… И какви именно комунисти?

  Щом даже такава ярка супер личност като Че не им помага да спечелят симпатиите на хората, май нищо не може да им помогне. Явно, че те и самия Ернесто не го разбират. Във всеки случай, не го представят правилно – нито идеите му, нито борбата му. Щом хората не искат да ги последват…

  • „ЧЕ“? НЯМАЛО ЛИ Е в БЪЛГАРИЯ МНОГО ПО – ПОДХОДЯЩА ЛИЧНОСТ или ИДЕЙНА АЛТЕРНАТИВА? „ЧЕ“ трябва да ГО внасяме от вън? УНИЗИТЕЛНО И ОТБЛЪСКВАЩО!

   • Ами Левски не е бил комунист; отрядът на Ботев е бил разгромен, за разлика от този на Че, ако говорим за идеали – Дядото (Благоев) днес е забравен и даже почти е отречен… С кого да се закичат днешните комунисти? Явно срещат проблем с имиджа. И решението е – като типични интернационалисти, си заемат чужд герой… Да, Че Гевара наистина е идеален пример.
    Но хайде, не е това най-важното. Смешното е, че те скопяват своя идол и се правят, че не виждат, дето преди всичко Ернесто се е борил за национално освобождение на Куба от колониалното робство на ФАЩ. Това е бил неговият приоритет. И едва СЛЕД това идва социалистическата революция със съответните реформи.
    А днешните „комунисти“ правят всичко възможно, за да замажат и да прикрият основния проблем пред България: поробването й, отнемането на нейния суверенитет. И оплюват яростно тези, които открито го казват – ужким били буржоазни радикалисти, дрън-дрън. Ернесто не би постъпил по този начин.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s