Турските комунисти: Кръвожадната банда на Ердоган е заплаха за страната и мира

Турция протест ердоан 4_nИзявление от Комунистическата партия на Турция до средствата за масова информация:

”Бандата на Ердоган е най-голямата заплаха за страната и мира!

Бандата на Ердоган управлява страната неморално.

Южните граници на Турция са подложени на непрестанни нашествия от банди на Ислямска държава. В страната ни нахлуват петролни конвои, спонсоририщи терористите под покровителството на семейството на Ердоган, джихадистки отряди вече са част от нашите градове. Те носят бомби, за да взривят градските ни площади. Ранени джихадисти се лекуват в нашите болници.

Всички държавни служители в Турция са мобилизирани от областните управители, за да ескалират войната и масовите убийства, извършващи се в съседна Сирия.

А Ердоган безсрамно говори, че “няма да отстъпи и парче земя на друга страна”.

Реакционната коалиция на Ердоган е покровител на ислямистки групировки и е заплаха за Турция, за всички трезвомислещи хора на планетата.

Бандата на Ердоган е коалиционен партньор с Ислямска държава, с арабските шейхове, с Ал-Кайда и с многобройните разузнавателни служби.

Сирийският народ има правото на своето политическо самоопределение, има право да се защити от ужаса на ислямистите.

А турският народ има правото да се избави от подпалвачите на войни и зловещите ислямисти банди.

Долу империализма и реакцията!

Долу капитализма!“

Турска комунистическа партия

25.11. 2015 г.

3 отговора на “Турските комунисти: Кръвожадната банда на Ердоган е заплаха за страната и мира

  1. Аха, и това също го очаквах. Ето го, започва се. Както винаги, турските комунисти излизат първи. Но скоро няма да са само те.

    Една от теориите в мрежата (намирам я за съвсем реална) е тази, че Фашингтон е измърсувал на Ердоган. Просто са го подвели. Излъгали са го и са го подложили на удар. Обещали са му закрила, а после са се дръпнали. Ердоган смело изпълни идиотизма, който са му поръчали, а ето, че сега го оставят да се оправя. Русия започва да бие Турция. Турската опозиция се ядосва, надига се и сваля Ердоган. Един вид, става наливане на допинг в опозицията, за да се подготви по-добре една цветна революцийка. Предната такава, беше само репетиция – на кого му пука толкова за една градинка и за някакви си там дървета?… Но този път, ако Турция усети на гърба си цяла серия от много здрави икономически удари, недоволните ще са милиони. И ще са истински ядосани, и то много ядосани, и то с право. Да не говорим за позора, с който ще се покрие и външната политика на Ердоган. Защото не само, че няма да спре кюрдите… Но руснаците може да ги защитят, да ги привлекат на своя страна и даже да им осигурят мечтаната държава.
    Накратко, ако ФАЩ са искали да сменят Ердоган, защото не са били доволни от политическия курс на Анкара – ето това е един типичен метод да го постигнат. Те са заговорници, подлеци, манипулатори, иезуити – накратко, просто юдео-англосаксонци. Такива методи са типични в техния политически арсенал. Времето ще покаже. Може и да излезе вярно, ще видим.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s