Русия започна тотално унищожаване инфраструктурата на терористите в Северна Латакия

С-400 01Преди турската провокация по отношение на руския Су-24М, Русия се стараеше да не забелязва явната помощ на Анкара към т.нар. “умерена опозиция”. Но когато Русия реши да пресече финансирането на Ислямска държава, тя “настъпи по мазола” ислямстка Анкара, защото започна ликвидирането на транспортните колони с контрабанден нефт, от продажбата на който се финансираха терористите и екстремистите от най-различни ислямистки С-400 473групировки.

Оказа се, че в контрабандата са забъркани влиятелни турски кръгове, контролиращи нефтения бизнес или имащи в него свой дял. След началото на авиоударите по бензиновозите, турските управляващи обвиниха Русия, че тя обстрелва сирийските тюркмени и дори уж е причинила смъртта на няколко мирни жители.

Опитвайки се да защити нелегалния си бизнес, Турция реши да нанесе коварен удар в гърба на руските самолети, бомбардиращи контрабандните колони. Както всички знаем, ударът в гърба бе нанесен.

Но акционерите в контрабандния бизнес удариха на камък. Вместо спиране на адиоударите започна планирана атака по транспортните колони на екстремистите, пътуващи за Турция и обратно.

Унищожен е конвоят в пограничния град Аазаз, който турската власт бе превърнала в разпределителен пункт за снабдяване на антиправителствените ислямистки групировки.

Авиацията, корабите на ВМФ на Русия, с подкрепата на сирийската артилерия, буквално изтриха от лицето на земята в съответния район бандитските формирования, които разстреляха във въздуха руския пилот. Броят на авиоударите в северна Латакия по Джебел Ал-Туркмен, Джебел Ал-Акрад, Джебел Наби Юнис, служещи за укритие на терористите, се увеличи многократно.

Руската групировка, включително ракетният крайцер “Москва” и разположените в авиобаза Хмеймим части на ПВО получиха “зелена светлина” за действия срещу всеки и всичко, което може да попречи на руската авиация да ликвидира терористите. Всички цели, приближаващи се към бомбардировачите на ВКС на Русия, ще бъдат безжалостно унищожени.

Русия предупреди, че ще разположи в Сирия нямащият аналог в света ЗРК С-400 “Триумф”, което ще позволи създаването над региона на зона без полети. Според изявлението на руското ръководство, той вече е поел бойното дежурство, което предизвика сериозна паника в Пентагона и НАТО, защото вече без позволението на Москва нито един самолет няма да може да влезе във въздушното пространство на Сирия.

Всички руски самолети вече ще бъдат съпровождани от РЛС “Триумф” и в случай на заплаха врагът незабавно ще бъде ликвидиран.

Това се отнася и до каквито и да са ракети, които С-400 е способно да унищожи моментално.

Петя Паликрушева

2 отговора на “Русия започна тотално унищожаване инфраструктурата на терористите в Северна Латакия

    • С факти не се спори! Не е пропаганда, а просто информация… За задръстените глупаци – току виж им светнало в някое ъгълче на черепната кутия, пълна с фъшкии. ха-ха-ха… 😀

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s