ТОВА НЕ СА КРИМСКИ ТАТАРИ, А ПОДЛЕЦИ, МЕРЗАВЦИ И СТРАХЛИВЦИ

Джемилев Обама NSИмайки предвид събитията, които станаха факт около кримския участък на границата между Русия и Украйна, много хора започнаха да се интересуват за т.нар. кримски татари там.

Коментарите, разбира се, са главно негативни.

Негативизмът е породен от факта, че точно т.нар. кримски татари организираха блокадата на Крим.

Каква е действителността?

Истинските, а не тези кримски татари, които Украйна използва като пропагандна маша, всячески се стараят да стоят по-далече от проблема с електроснабдяването на Крим.

Междурегионалното обществено движение на кримско-татарския народ “Крим” лиши двамата бивши лидери на меджлиса, депутатите от Върховата Рада на Украйна Мустафа Джемилев, Рефат Чубаров, а също бившият вице-премиер на Крим, собственикът на телeвизия АТР Лунур Ислямов от правото да се изказват и действат от името на кримско-татарския народ.

Представителите на кримките татари осъдиха използването по време на блокадата на националните символи: знамето, герба и химна.

Джемилев Порошенко _32

“Кримско-татарските символи не са разменна монета за политически мошеници, никой не им е давал правото еднолично да се разпореждат с нашите светини по свое усмотрение”, — подчерта председателят на държавния комитет по междунационалните отношения на Крим Заур Смирнов. Текстът е от резолюция.

Както се казва в документа, кримските татари се срамуват от Джемилев, Чубаров и Ислямов, които “опетниха честта на мъдрия, търпелив и трудолюбив народ-съзидател. Тези хора са подлеци, мерзавци и страхливци, а техните действия ще останат в историята, по степента на подлост и вреда, извън националната памет”, — се казва в резолюцията.

Джемилев Полша d25

Народен трибунал за организаторите на блокадата

В приетата резолюция се казва, че в най-близко време се планира “създаването на работна група с цел изучаване последствията от блокадата в Крим, а също пълно и обективно разследване и последваща оценка на тяхната антинародна дейност за целия им период на съществуване”.

Кримските татари молят да се признае за геноцид блокадата на полуострова, която осъществиха тези “мошеници”. Няма съмнение, че действията на организаторите на блокадата са насочени към унищожаването на хора.

Джемилев Ердоган

В 12-ия доклад на мониторинговата комисия на ООН за спазване правата на човека в Украйна, публикуван на 9 декември, се казва, че многобройните нарушения на правата на човека, извършени или несанкционирани от властта в Украйна, са били фиксирани по време на блокадата на полуостров Крим от украинските активисти.

Това, което в Киев и в Турция разбират под термина кримски татари, е само инструмет, който позволява да се спретне истински геноцид над хората на полуострова.

Организиторите на блокадата нямат нищо общо с кримско-татарския народ, с неговите въжделения и чувства, твърдят от общественото движение «Крим».

Те са провокатори и самозванци, подлеци, мерзавци, страхливци и продажници.

И ще имат зловещата съдба на подбудителите си – тези от Турция, и тези от нацистка Украйна.

2 отговора на “ТОВА НЕ СА КРИМСКИ ТАТАРИ, А ПОДЛЕЦИ, МЕРЗАВЦИ И СТРАХЛИВЦИ

  1. Интересно, а нашите т.нар. „български турци“, биха ли се разграничили по някакъв начин от действията на националните предатели – лидерите на ДПС? Не, нали? Правете си изводите…

    • Това го писах преди Доган да се направи на патриот и да смъмри Местан. Не, не такова „разграничение“ имах аз предвид! Колко забавно – Доган станал български патриот, едва ли не… Ха-ха, дръжте ме да не падна!…:-D Но за това, наистина нямаше как да се сетя. Добри сценаристи работят, въртят интригата като циганка гюбеците. Доган пак доказа, че не е (само) турски агент. Шоуто продължава, само да има дебили да го гледат и да се връзват.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s