ХЕРСОН СЕ СБЛЪСКА С ТЕРОРИСТИТЕ, КОИТО БЛОКИРАХА КРИМ


Айдар 430
В Херсонска област стана първият сблъсък между местните жители и нацистите, които блокираха Крим. Това съобщи в профила си в социалната мрежа екс-депутатът от Върховната Рада от този регион Алексей Журавко.

Според него, въоръжени до зъби нацисти от доброволния батальон “Айдар”, чието подразделение е задействано за терористичната блокада на Крим, са пристъпили към истинска сеч. Бойците са измъкнали от дома местен жител и са изискали от него ключовете за собствения му микробус, но са срещнали не покорност, а отпор.

“Днес през нощта в Чаплинка майданците показаха истинската си същност. Намиращият се на границата с Крим “Айдар” започна да граби местните жители».

Собственикът на буса е трябвало да остане без автомобила си. Нацистите са се промъкнали през нота в двора му и са изискали под заплаха от смърт да им предаде ключовете на возилото, но местният жител се оказал бивш афганец.

Помогнали му двама приятели и един съсед.

“Лъжизащитниците на Украйна” се нахварлили върху мирните жители на Чаплинка, заплашвали ги с оръжие. В резултат на боя собственикът на автомобила има счупена челюст».

Пострадалият от юмруците на “Айдар” афганец се обърнал към местната полиция. Там не успели да се справят с крадците и повикали намиращия се на пет километра батальон “Херсон”.

Едва когато ппристигнали въоръжените бойци от “Херсон”, айдаровците се изпарили от местопроизшестието.

В Херсонската полиция вече е внесена жалба от пострадалите. Афганиците от Чаплинка и съседните села са обещали да съберат до 300 щика, както те се изразяват, и да унищожат “Айдар”. Те обещали да направят това, дори след това да бъдат осъдени от властта.

На границата назрява нова гореща точка. Там, където се появят тези въоржени уроди от доброволния батальон, винаги страдат мирните жители.

“Защитниците на Родината”, въоръжени до зъби, винаги считат, че всичко им е позволено”, — добавя Журавко.

2 отговора на “ХЕРСОН СЕ СБЛЪСКА С ТЕРОРИСТИТЕ, КОИТО БЛОКИРАХА КРИМ

  1. ЧНГ! Всичко много хубаво, ама все пак се научете да пишете без грешки.

  2. Охо, какво още я чака Укралайна!… Това нищо не е! Дребен местен конфликт…

    Но, така е то – когато един народ бъде дебилизиран, опростачен и отъпен до такава крайна степен, та чак да изгуби разума си – дотам, че да не може вече да види и да разбере, че е бил окупиран… Да не може вече да различи, кога е станало това и от кого е бил поробен… Тогава започва неговото унищожение.

    В Укралайна ще има още много конфликти, много жертви, ще има и тежка, жестока, много кръвопролитна война. Това при всички случаи ще намали населението наполовина. А останалите или постепенно всички ще измрат и ще се изселят… Или след такова мощно кръвопускане ще останат в мнозинство тези, които са успели някак си да поумнеят, да прозрат истината. И съответно, ще се избавят от робството.

    Та, накратко – честито на укралайненци! И добре дошли в клуба на подложените на геноцид!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s