EXPRESS: МНОГО БРИТАНЦИ БИХА ПРЕДПОЧЕЛИ ПУТИН ПРЕД КАМЕРЪН

Путин Камерън 5Почти 80 % от читателите на Express признават, че на мястото на премиера на Великобритания биха искали да видят по-скоро Владимир Путин, отколкото настоящия лидер Дейвид Камерън. Допитването показа, че 70 % от тях подкрепят ударите на Русия в Сирия. Камерън предизвиква точно обратното – неодобрение сред почти половината от британците, отбелязва изданието.

Само всеки пети читател на Express счита, че британският премиер се справя със задълженията си по-добре от руския президент. 78 % от респондетите, които са участвали в допитването на британското издание, признават, че на мястото на премиера на Великобритания биха искали да видят Путин, а не Камерън.

Предишното допитване на Express показа, че 70 % от читателите подкрепят ударите на Русия по терористите в Сирия.

Популярността на Путин в последно време расте, отбелязва изданието, през октомври в Русия тя достигна 87 процента. Политиката на Камерън се подкрепя от значително по-малко хора, а 49 % от британците считат, че политиката му е неправилна.

Отношението към руския лидер във Великобритания не е еднозначно, въпреки това, пише Express.

Петя Паликрушева

Един отговор на “EXPRESS: МНОГО БРИТАНЦИ БИХА ПРЕДПОЧЕЛИ ПУТИН ПРЕД КАМЕРЪН

  1. Само в България – в тази територия на зомбита и примитивни безмозъчни полу-животни, Путин не е популярен. О, не, тук е популярна демонокрацията, чаршийната икономика, еврейопейските и гейропейските ценности, великите ФАЩ, О’Банана, и да не забравя – кой не скача, е мръсно червено ченге.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s