INFORMAREXRESISTERE.IT: МОСКВА МОЖЕ ДА СТОВАРИ ДЪЖД ОТ ЖЕЛЯЗО И ОГЪН ВЪРХУ ТУРЦИЯ

9 май foto-2Италианското издание сравнява настоящата ситуация в Сирия със случилото се през 1914 година в Сараево.

Изданието предупреждава, че тъкмо от заповедите на Ердоган зависи началото или липсата на Трета световна война.

“Няма никакви признаци за спадане на напрежението между Русия и Турция. Тайните служби на Русия без всякакво съмнение моделират всички възможни сценарии с участието на турската армия на НАТО на границата между Турция и Сирия, а също вероятността Анкара да затвори проливите Босфор и Дарданелите за руския “Сирия Експрес”. Ердоган не е толкова глупав, за да предложи на Русия още един casus belli (повод за война, бел.ред.) Но и Москва няма да рискува”, — твърди изданието.

Русия е разположила корабите и подводниците си, а те могат само за миг да пуснат ядрените си ракети, ако Турция под закрилата на НАТО, реши да нападне руските позиции.

Президентът Путин беше ясен: Русия ще използва ядрено оръжие, ако това е необходимо, ако обикновените въоръжени сили бъдат поставени под заплаха.

Ако Анкара избере самоубийствената мисия и свали още един руски самолет, Русия просто ще затвори въздушното пространство около границите чрез С-400.

Ако Анкара, пак под чадъра на НАТО хвърли турската армия срещу позициите на Русия, Москва наистина ще използва ядрените си сили, въвличайки НАТО във война не само в Сирия, но и в цяла Европа.

Ето затова Босфорът и Дарданелите трябва да останат отворени.

Независимо от провокациите на НАТО, Русия винаги е излизала победител.

От средата на 2014 година Пентагонът е провеждал само военни игри – 16 пъти. При различни сценарии, в които винаги присъстват силите на НАТО и армията на Русия.

И именно затова колебаещото се поведение на Ердоган наистина плаши някои регионални играчи – от Вашингтон до Брюксел.

Пентагонът е добре информиран, обаче.

Той знае за страшния дъжд от желязо и огън, които Русия може да стовари, ако бъде провокирана от Ердоган.

Един отговор на “INFORMAREXRESISTERE.IT: МОСКВА МОЖЕ ДА СТОВАРИ ДЪЖД ОТ ЖЕЛЯЗО И ОГЪН ВЪРХУ ТУРЦИЯ

 1. Русия в момента е слаба страна – потенциално е силна, но е изкуствено отслабена от петата колона на националните предатели, които са се разположили комфортно на всички нива на държавната власт, във всички нейни структури, в бизнеса, в обществените организации, в медиите и даже в армията…

  Метастазите на този рак са навсякъде. Един негов огромен тумор е например, руската „Централна банка“ – вражески финансов институт, системно работещ за унищожаване на руската икономика.

  Такава страна не може да си позволи агресивна реторика и още по-малко, агресивни действия. Целият разчет на краварите е построен върху това. Русия е нападната от Фашингтон чрез хибридна война и е принудена да се защитава.

  Да, Русия би могла да изпепели Турция и изобщо, целия свят. Но това тя няма да го направи. Всички искат да живеят, нали така…

  А освен ядрения отговор, Русия в момента почти няма друг военен вариант. Единственото спасение за нея – не само да се защити от нападението, но и да победи враговете – е да извърши национално-освободителна революция. А това означава: спешно президентът да получи извънредни пълномощия и реална изпълнителна власт, колониалната конституция, писана от щатски „експерти“ и „съветници“ да бъде реформирана, националният суверенитет – върнат, „централната банка“ да бъде национализирана и да стане Държавна банка, подконтролна на правителството, а Русия да се замогне икономически…

  Едва тогава Русия ще може да говори смело на световната арена и да се държи подобаващо. Но в такъв случай, ако тя успее в ТОВА, то тогава никой няма даже и да „гъкне“ и да „мъкне“ против нея. Никой не само не би посмял, ами даже и през ум не би му минало да сваля нейни самолети… На никого и през ум не би му минало да въвежда ембарго против нея, защото тя ще надмине ФАЩ като световна сила, като възродена свръх-държава. Всички ще се молят и ще се борят за правото да търгуват с нея.

  Нещо повече, в такъв случай и незаконното разпердушинване на Съветския съюз ще бъде оспорено по юридически път. И тогава ще се създадат условия даже не за възстановяване, а за разширяване на руското влияние от времето на Сталин.

  Но за всичко това борбата не е външна – с терористите в Сирия, или пък с Турция… Истинската борба, която предстои на Русия е вътрешна – борба за нейния собствен суверенитет и независимост. Всичко зависи не от ядрените ракети или от конвенционалните въоръжения на РФ, а от нейната вътрешна битка. Битката за суверенитет, или просто казано, за изтръскване на предателите и паразитите от така наречената „пета колона“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s