„Активното мероприятиe“ мигранти

Екстремисти ислямистиДориян Венков Александров:

„…Проблемът не е религиозен, а биологичен. Преди да пуснеш 2 милиона млади мъже през границата, помисли от къде ще им намериш жени… (не е смешно)..“

Добри, позволи ми малко да не се съглася с горните доводи.

Религията и възпитанието имат огромно значение!

Ако еквивалентен брой християни от България примерно или друга православна страна емигрират в Германия или Западна Европа, колко мислиш, че от тях ще започнат да изнасилват местното население и то веднага след като пристигнат!?

Гарантирам ти , че никой даже няма и да си помисли подобно нещо! Тези емигранти /изнасилвачи и терористи/ идват точно с такава нагласа и тотално неуважение към чуждата култура и религия на европейските държави, които на всичкото отгоре са ги приютили.

Дискутираните имигранти или уж „бежанци“ са и по-специална категория; сигурен съм че преди да влязат в Европа специално са били инструктирани как да се държат и как да изнасилват и да предизвикват безредици /на Коледа запалиха 800 автомобила във Франция!/.

Ако няма адекватна реакция скоро ще започнат и да убиват безнаказано, след като ги въоръжат. ТЕ СА ИЗПРАТЕНИ ТУК ТОЧНО С ТАКАВА ЦЕЛ ДА ПРЕДИЗВИКАТ АНАРХИЯ, БУНТОВЕ, БЕЗРЕДИЦИ И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.

Това е „активно мероприятие“ разработено и планирано от специалните служби на САЩ, Англия и Израел – дирижирано пряко от задкулисието. Целите са повече от ясни: дестабилизиране на ЕС и еврозоната, спадане на доверието в еврото и отново да ни пробутат американдския долар като резервна валута. Отслабването на ЕС е от полза единствено на САЩ и наднационалните елити, които си имат своите цели.

Григор Станков

Един отговор на “„Активното мероприятиe“ мигранти

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s