ГЪРЦИЯ ПУСНА СЪРЗОТВОРЕН ГАЗ И ШУМОВИ ГРАНАТИ СРЕЩУ НАЙ-ГОЛЕМИЯ СИНДИКАТ

Гърция Паме i-yГръцките власт на Сириза използва сълзотворен газ и шумови гранати срещу протестиращи от левия синдикат ПАМЕ, чиито членове в петък протестираха срещу реформите в пенсионната система, съобщи гръцката преса
В петък сутринта премиерът на Гърция Алексис Ципрас е бил изненадан от 100-те членове на синдиката, които пристигнали с автобуси около резиденцитята му.

По-късно през деня левият синдикат ПАМЕ, близък до гръцките комунисти от ККЕ, организирал протест пред Министерството на труда, социалната защита и социалното осигуряване.

Полицията преградила пътя на протестиращите, които са се опитали да се присъединят към акцията пред премиерската резиденция, но те митингуващите въпреки това продължили да се движат напред. В резултат на непослушанието на профсъюзите специалните части на реда употребили сълзотворен газ и шумови гранит, за да разпръснат множеството.
Гръцките медии са препълнени от кадри, демонстриращи сблъсъка на левия синдикат ПАМЕ и органите на реда.

Един отговор на “ГЪРЦИЯ ПУСНА СЪРЗОТВОРЕН ГАЗ И ШУМОВИ ГРАНАТИ СРЕЩУ НАЙ-ГОЛЕМИЯ СИНДИКАТ

  1. Некоректно заглавие! „ГЪРЦИЯ (?!) пусна сързотворен газ“…
    – Ако оставим настрана това, че газът е съЛзотворен, а не съРзотворен… 🙂 то длъжни сме да уточним, че правителството на Гърция, все пак, не е Гърция! Това се вижда по-долу в статията… Но защо трябва да се слагат такива некоректни заглавия? Не постъпват ли точно по този начин соросоидните преститутки? Трябва да избягваме да правим това, което правят те… Така, че – ако обичате, внимавайте със заглавията, ОК?…

    Впрочем, ето това е истинското лице на СИРИЗА, ако някой още не е загрял. Ясно се вижда колко са „леви“… Личи си по това, кой се е изправил срещу тях и как е бил посрещнат.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s