РУСНАЦИТЕ В ГЕРМАНИЯ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГРУПОВОТО ИЗНАСИЛВАНЕ НА 13-ГОДИШНАТА ЛИЗА В ГЕРМАНИЯ

Лиза Германия ce6Не утихват протестите срещу бежанците в Германия. Новата вълна протести започна след съобщението за изнасиленото момиче от руско семейство, съобщават германските медии.

 

Руснаците, които живеят в Германия, настояват правоохранителите да накажат виновните и да гарантират сигурността на гражданите.

Тази вечер на протест излязоха стотици руснаци в подкрепа на изнасилената руска ученичка.

Руснаци протест Германия 3_

«Няма да се предадем, ще се борим. Ще се защитаваме, ще се борим за нашите деца. Това трябва да се ликвидира из корен», — каза по време на протеста Елена Бритик.

 

Роднините на пострадалата 13-годишна Лиза твърдят, че момичето действително е било изнасилено от араби-педофили, които са държали детето повече от едно денонощие в плен. Берлинските правоохранители опровергават твърдението и не възбуждат наказателно дело, предизвиквайки с това народния гняв.

 

«Полицията опровергава, защото е получила нареждане отгоре. А къде беше полицията на Нова година в Кьолн?», — възмутени са участниците в протеста.

 

Наетият от семейството адвокат също обърнал гръб на пострадалото момиче, защото не виждал в тази история нищо криминално, макар другите му колеги, независимо от всички противоречия, както и преди наричат случая вопиющо престъпление.—

 

Не откривайки защита от тези, които трябва да пазят покоя на гражданите, жителите на района, който в момента е обграден от лагери на бежанци, решили сами да организират народни патрули.

Юрий Рогалский: «Не е задължително да бием някого. Просто ще излезем навън и ще покажем на цялата тази маса, че сме готови да се защитим».

 

Но преди да се предприемат горните действия от страна на руснаците в Германия, ще бъде пробвана още една възможност хората да бъдат чути от самата Меркел, която, както знаем, добре разбира руски.

Този неразрешен митинг е наричан от участниците само репетиция за грандиозния народен протест, който ще се състои тази събота пред резиденцията на федералния канцлер Ангела Меркел.

13-годишното момиче Лиза е било изнасилено от трима мъже с «арабска» външност. Тя е изчезнала преди влизането в метрото, с автомобил е била поставена в квартира и изнасилена от тримата върху матрак. След един ден  момичето е било изхвърлено на улицата. Семейството и момичета са в шок.

Близки до семейството твърдят, че полицията оказва натиск върху 13-годишната Лиза и семейството й да обяват официално, че Лиза е била съгласна за случилото й се групово изнасилване.

Наказателно дело и до момента не е възбудено.

5 отговора на “РУСНАЦИТЕ В ГЕРМАНИЯ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГРУПОВОТО ИЗНАСИЛВАНЕ НА 13-ГОДИШНАТА ЛИЗА В ГЕРМАНИЯ

 1. Когато тези руснаци са отивали да живеят в Германия, сигурно са били във възторг от своята нова „родина“… Интересно, дали все още са толкова възторжени?…

 2. Дано да им го върнат тъпкано руснаците.само те ще ги оправят.Ама не само бой ами и нещо повече.Това заслужават и бежанците и немските полицаи.

 3. Поинтересувах се от случая.Първо не споменавате че се е случило в Берлин.Руски мигранти протестират срещу новодошлите в съседство. По принцип немската полиция не е чак толкоз толерантна към мигрантите. Проблемът с миграцията и домовете за мигранти е в това че за много от хората не се знае как са се озовали там. Когато настъпи бежанска вълна тя е до голяма степен хаотична. Въпреки всички мерки предприети от местните власти. Нормалната човещина диктува тези хора да бъдат направлявани в съответните домове, където има подслон и храна. Също така там се заемат с тях управата на дома, които организират срещи с тях, както и ги подпомагат да процедират със своите молби за оставане. В това до тук няма нищо лошо.

  * Лошото е в това че Европа създаде със своето участие и одобрение на войните около континента това цунами от напрежение и безпътица!

  Полицията казва че не е открила нищо конкретно. Детето отказва да каже къде е било.Медицински преглед не може да се публикува.Същевременно въпросните извършители не са открити. Такива случаи има много в историята на такива домове за бежанци. Например преди години имаше убийства на проститутки в пограничен район с Германия и Холандия. Накрая откриха извършителите – местната мафия и някои от Хелс Еинджълз, които набедиха че са въвлекли и 1-2ма в тези покушения. Делото беше покрито за дълго време и нямаше никакви доказателства, докато накрая го изровиха от архивите и го пришиха на някаква общоизветна банда мафиози, свързани с няколко правителства и банки. Пълна каша, нищо не се знае дали е така.

  * Единствено остава факта че прилива на бежанци е все по-голям и неконтролируем. Вследствие на войните. А те се водят от правителства, мафията само е следствен продукт на това.

  • Не уточних – случая от преди години с убийството на жени от розовия район – набедиха че са участвали 1-2ма от близкия дом за бежанци. Фактичеки били са прозорец срещу прозорец, както твърдят. Но това бяха твърдеиния на мафиоти.

   За 13-годишното дете – не тя отказва да каже къде е била, а всъщност не може да каже. Не знае. Много заплетена история. Хората са в ужас, особено всред самите мигранти. Най-много жертви има измежду мигрантите, а не сред коренното население. Мигрантите, оплакали се говорят руски, но е вероятно да са от Украина.

   Извинете за неточностите. Иначе сайта ви е страхотен. Много се радвам че ви има!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s