САЩ разби три всъдеходни бронирани Humvee, хвърляйки ги от въздуха (видео)

САЩ8173-та въздушно-десантна бригада от армията на САЩ съсипа три всъдеходни бронирани Humvee (HMMWV) в резултат на неудачно изпълнена военна операция, съобщи порталът Tactical Air Network.

 

Машините са хвърляни от въздуха на територията на полигона на американската база в Хоенфелс (Hohenfels), Германия. На този полигон американските войници и страните-съюзници отработват десант от въздуха и танкови маневри, отбелязва блога Foxtrot Alpha.

 

173-та въздушно-десантна бригада на САЩ се счита за най-боеспособната американска част в Европа и постоянно участва във военни учения на територията на страните от Източна Европа. Инструкторите от бригадата се занимаваха с военната подготовка на литовските, латвийските и украинските войници.

 

Във всички тези страни, обаче, се наблюдаваше едно и също поведение – бяха извършвани погроми на обществени места, пиянски прояви и скандали…

 

Вантспилс Айварс Лембергс (кмет на град в Латвия) разказва, че американските военнослужещи се държали “свински”.

5 отговора на “САЩ разби три всъдеходни бронирани Humvee, хвърляйки ги от въздуха (видео)

 1. Щом в Петербург казвате, че е било така, то трябва овцете да Ви верват… А иначе ученията са за това – да се правят там, а не в сраженията грешките.

  • Ти видеото под статията не го ли видя, тролчо мамин? Какво „верване“? Материалът е западен, напълно автентичен. Показва какво се е случило и как точно. Даже казва къде и кога. А снимащите се скъсват да се кикотят – и то не на руски, а на английски с американски акцент. Какво има да „верваме“, а? Ние коментираме каквото ВИЖДАМЕ. Това са факти. А ученията допускат грешки, вярно… но на едно и също място, по едно и също време, ТРИ еднакви грешки, от ТРИ различни (!) самолета – това е система. И тя говори не за неподготвеност, а за системен кретенизъм. Когато такива „грешки“ ги видя на видео да ги прави руската войска, ще се съглася, че е нещо нормално. Но аз виждам вместо това други видеозаписи, ето например този:
   youtube.com/watch?v=aVWrss7df4I
   Ами какво ще кажеш за това?
   youtube.com/watch?v=-CpSxkiMWWI
   Овцете вЕрват на такива уеб-тролове като теб… Но споко, скоро даже и най-жестоко лоботомираните овце, даже и тези с вроден дебилизъм, и те ще спрат да ви вярват… Ха-ха-ха…
   Защото проблемът изобщо не е в това, че горките, видите ли, още се били учели, и затова се дънели… Те и милион години да се учат, няма да им помогне. Второто видео, което съм дал, обяснява ЗАЩО.

 2. Като гледам оня лигав захаросан педьо горе на снимката как позира със смешните си очилца и как се прави на страшен, чак ме напушва смях…

  Такива мухъли като него, в Донбас 19-годишни момчета ги изтребваха като въшки. Мнозина щатски педьовци си намериха майстора в Дебалцево, а други пък успяха да ги спасят и да ги изкарат оттам (с насрани гащи)… Вярно, те бяха от частни военни фирми, а не от редовната щатска (или натовска) армия. Но вярвам, че редовната армия на ФАЩ е още по-жалка и скапана. Нейните действия го доказват…

  И все пак, да не забравяме, че щатите не печелят с качеството на своите бойци. Даже не и с качеството на своята техника. А със смазващото количество на инвестициите. Какво значение има, че са разпундили три автомобила и са си показали великата „компетентност“… Та те имат стотици хиляди такива автомобила по целия свят. Пука им на тях за някакви си три, тридесет или даже триста…

  Да не забравяме, че краварите не разчитат само на своята армия. Както всяка империя, ФАЩ разчита предимно на своите еничари… (Като нас, да речем.) Разчита и на наемници… Разчита и на предателите от отсрещната страна, които подкупва щедро с неограничени средства, предназначени именно за тази цел… Да си спомним, че в Ирак бяха подкупени стотици висши иракски офицери, за да се улесни завоевателната операция на ФАЩ. Разчитат и на могъщото си психологическо оръжие – лъжата и пропагандата.

  ФАЩ разчита на това, че колонизираните маймуни с промити от пропаганда мозъци ще се хвърлят в бой за техните интереси. И наистина, колонизираните маймуни оправдават очакванията им. Поне в Украйна точно това е, което се случва. Зомбираното малоумно (всъщност даже, напълно безумно) население, след тоновете щатска „демократична“ пропаганда си въобразява, че е някакъв си отделен уникален народ… После го избива на нацизъм… И се юрва да убива събратята си, които правилно се самоопределят като руснаци!

  При това зомбитата не са ефективни, естествено. Биват избивани в съотношение 10 техни към 1 наш. Но понеже са много, тяхната тактика е „затрупай врага с трупове“ – и нищо чудно, че понякога тази тактика успява. На зомбитата не им е жал за себе си… А на господарите им още по-малко им е жал за тях… Краварите са готови „смело“ да воюват с Русия до последния „украинец“ (т.е., зомбиран идиот).

  (Не дай Боже, тази щатска методика да преуспее и в България…)

  Та, не се смейте вие на щатските кретени! Те не печелят войни с майсторство или самоотвержен героизъм. Печелят ги с пари, а ако не става с пари, то с много-много пари. Пари, награбени от НАС. Както, разбира се, и с подлост, пропаганда и хитрост. Печелят войните си с чужди ръце и за чужда сметка. (Както всъщност и всичко друго, което „печелят“ и изобщо – правят…)

 3. Смешници, това ако е елита, представете си другите какви клоуни са …

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s