Помним и не прощаваме

Преди 13 години, на 2 април 2004 г., с издигане на българското знаме в Брюксел се обявява присъединяването на България към НАТО.

За това трябва да благодарим основно БСП, както обяви в петък Корнелия Нинова!

Вечен ПОЗОР за онези, които предадоха България и българската работническа класа в ръцете на престъпниците и убийците от НАТО и ЕС!

Помним и не прощаваме!

 

Павел Иванов
Съюз на комунистите в България
Движение „Че Гевара“

Един отговор на “Помним и не прощаваме

  1. Нали ти, другарю Иванов, влезе в коалиция с тази партия – със същите тези хора, „достойни за позор“? Аз пък това не мога да го забравя. И не знам как може да ти се прости. Защото повтаряш лъжите на същите тези брюкселски и евроатлантически „убийци и престъпници“ – че уж българските патриоти били „нацисти“. Като даже добавяш от себе си, че били буржоазни врагове. Докато те всъщност имат типично леви програми и искания. А всъщност, патриотичните сили винаги са имали само една кауза, една борба: независимостта, или суверенитета на България. Били са винаги именно за това, България да бъде вън от ЕС и НАТО. А пък от друга страна, ти се коалира с партия БСП, уж защото била „лява“ – въпреки, че е член на брюкселския глобал-фашистки ПЕС. И е партия, действително буржоазна и предателска. Предателска като спрямо народа, така и спрямо работническата класа. Та, как да ти вярваме сега? Красиви приказки – грозни дела, точно обратни на думите. Позор за бесепатките, да. Но позор и лично за теб! Горкият ти предшественик – другарят Чакъров, заради теб сигурно си крие очите пред хората…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s