ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА СРЕЩАТА С ДОНАЛД ТРЪМП-МЛАДШИ В ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ ЗА NEWS FRONT С АДВОКАТ НАТАЛИЯ ВЕСЕЛНИЦКАЯ

Скандалната среща на адвокат Наталия Веселницкая с Доналд Тръмп -младши се е оказала

 „ разочароваща“.

Това разказа самата Веселницкая в екслкузивно интервю за нашата агенция.

Адвокат Веселницкая искаше да бъде изслушана в Конгреса. А тръмп очакваше, че руската дама юрист ще му донесе компромат за Хилари Клинтън. И не се разбраха.

 

 

« Подкрепата, за която помолих господин Доналд Тръмп-младши, разказвайки му историята за Браудър, за лобирането на закона на Магнитски, за лъжата, която беше измислена след смъртта на Магнитски от Браудър и неговите технологии, която беше приета без проверка от конгресмените, за причините, защи всички това беше прието без проверки, за престъпните пари, които присигнаха в Ню-Йорк през 2007, и от 2008 започнаха да отиват за финансиране на демократичната партия. Между другото тези пари отидоха и за двете избирателни кампании на господин Обама- споделя пред News Front Веселницкая.

 

« А всичките тези истрии за Голдстоун, който написа, че там се очаква някаква среща с кралски прокурор и ще пристигне на срещата някаква посредничка, всичко това няма никакво отношение към реалните събития. Като се вземе предвид, че Гладстон съм го предупреждавала писмено, че ми е необходима подкрепа в Конгреса. И го бях помолила за разрешение, да взема на срещата с Доналд Тръмп-младши Ринат Ахметчин, който да се занимава с тези въпроси в Конгреса»- разказва още адвокат Веселницкая.

« Ще ви кажа и още нещо, ако имах такава възможност, същата информация да представя на Госпожа Клинтън, щах да го направя»- подчертава Веселницкая.

 

Кой още е присъствал на тази среща с Тръмп-младши, кои от американските политици са се срещали с Наталия Веселницкя, как и защо е попаднала в САЩ и други подробносто, които влязоха в шокиращата история за « руската шпионка» Наталия Веселницкая, гледайте в екслклузивното интервю публикувано на нашия  youtube канал.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s