Руските гейове започнаха масова миграция към САЩ

C1CB72B3-A5F7-408F-B95F-46B4F6B241CE_mw1024_n_sРъстът на молбите от руските гейове за предоставяне на политическо убежище в САЩ е свързан с неотдавна приетия закон за забрана на пропагандата на нетрадиционни отношения, смятат от Уралския родителски комитет. „Родителите“ не скриват, че миграцията на привържениците на еднополови отношения ги радва.

„Да отиват където искат. Колкото по-далече, толкова по-добре. Нашата задача е да защитаваме децата си от тяхната пропаганда“, – каза президентът на Уралския родителски комитет Евгений Жабреев.

Според думите му, ръстът на молбите към САЩ за предоставяне на убежище е свързан с неотдавнашния „антигейски закон“, предаде Накануне.TV.

„Никой не бива да се обижда – това е абсолютно справедлив закон. Това, че те уж се страхуват и заминават някъде си – това е техен проблем. Те, явно, така са възпитани – уж се страхуват, пък правят гей-парад след гей-парад“, – негодува защитникът на традиционните отношения.

Общественикът призовава еднополовите двойки да се отнасят с уважение към нравствените ценности в руското общество.

„Те трябва да се отнасят с уважение към нас и да ни разбират. Ако не им харесват нашите защони, то ние не сме виновни за това. Но не бива да се ходи по улиците, държейки се за ръцете, с впити един в друг устни, още повече пред деца“, – подчерта Жабреев.

Припомняме, че в САЩ се отбелязва ръст на молбите на гейове от Русия за предоставяне на политическо убежище. През тази година са подадени 35 молби. Преди година САЩ получиха 65 аналогични молби. През 2010 и по-рано, подобни молби бяха единици. Първата работа на САЩ е да спасят гейовете от Ямайка. Уличените там в нетрадиционна сексуална ориентация ги затварят в затвора за 9 години.

3 отговора на “Руските гейове започнаха масова миграция към САЩ

  1. МАСОВА ЕМИГРАЦИЯ НА ГЕЙОВЕ – тази година са подадени 35 молби, миналата година 65 !!! Мдаааа, а НЕ-ГЕЙОВЕТЕ КОЛКО СА? И ЗАЩО НЕ Е ОБРАТНО ЗАГЛАВИЕТО „поради сексуален тормоз НОРМАЛНИ ХОРА ЕМИГРИРАТ, А?

  2. Разпадът на всяка една Империя започва с моралното разлагане. Целта на сегашните глобалисти е всяческото сриване на ценностите, разлагане на основната градивна единица – семейството. Нужно е рязко противопоставяне и изграждане на защитна стена, поради опасността надвиснала над цялото човечество.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s