Богомил Бонев: „Всичко пропиляхте, защото оглупяхте!“

1461834_10201014315540221_185092517_nИз ФБ-профила на Богомил Бонев: „Всички разумни аргументи срещу “оставка сега” вече са повторени. Многократно и от много хора. Различават се по това, че едните са на защитници на кабинета, а другите са на хора, които искат да има дясна алтернатива. Тази разлика не се прави от “интелигентните”. За тях всеки несъгласен е комунист, мафиот и олигарх, най-малкото. Много от приятелите ми също оглупяха. Не става дума за вродената глупост. Такива приятели не съм имал. Става дума за внезапно придобитото оглупяване след изборите. И, когато им зададеш простичкия въпрос “кой ще дойде на власт след оставката?”, като зомбита отговарят “Какво предлагаш, нищо да не правим, защото ще върнем ГЕРБ?!”. Принципът “залудо работи, залудо не стой” е част от националната самозаблуда за трудолюбивия български народ. И, приет като аксиома от бившите ми приятели, спира възможността им за мислене.

Та, отговорът на техния въпрос е “Правете!”. Правете всичко възможно да има алтернатива. Пропиляхте 5 месеца в нищонеправене, въобразявайки си, че правите нещо. Работете, бе! Идете при хората, опитайте се да върнете доверието. Опитайте! Едно политическо послание извън “оставка” нямате за толкова време. Единственото ви действие е да се гледате в пъпа самовлюбено, красиви, интелигентни и единствени под слънцето. Малко, но качествени. Свършете си работата! Тогава искайте оставка. Тъжно е да ви гледа човек. И невъзможно… без да се ядосва. Правителството, на което искате оставката, е златен шанс за вас – дава ви време да се превърнете в алтернатива на ГЕРБ, БСП и статуквото. Вие му искате оставката сега, пропилявайки този шанс. Вече го пропиляхте, да ви кажа. Защото оглупяхте“.

Един отговор на “Богомил Бонев: „Всичко пропиляхте, защото оглупяхте!“

  1. Какви идеи и какви предложения, изобщо – какъв здрав разум може да се очаква от зомбита? Та те НЯМАТ разум и нямат идеи – никога не са ги имали. Те са просто едни зомбирани марионетки. Идеи имат кукловодите им, и техните идеи са пределно ясни. Те трябва да се изобличават! А да се „разговаря“ със зомбита е не само глупаво, но и просто опасно…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s