Колесниченко: „Тези педали трябва да бъдат унищожени!“

Вадим_Колесниченко_8_февраля_2010_года„Аз с педали, с курви и такива долни твари няма да участвам в каквото и да е парламентарно заседание. Защото тези педераси носят лична отговорност, че не раздадоха бойно оръжие на хората. Тези твари трябва да бъдат съдени, а не да се преговаря с тях. Нещастни курви и продажници са и Турчинов, и твсички тези твари, и всички около него, по друг начин не мога да говоря“, – заяви народен представител от Украйна.

А ето какво каза депутатът – регионал Вадим Колесниченко, който помоли за оставим думите му без редакция.

„Не редактирайте, така трябва да се говори, защото тези курви започнаха гражданска война. Този педал Кличко! Педал е и Турчинов – кучета крастави! Днес в 9 часа трябва да мина през площад Независимост, за да участвам в сформиране на севастополския Беркут… Те ми казаха, че срещу тях са започнали да стрелят с автомати, а шест наши човека бяха ранени… Хората ме питат все едно и също: „Защо тази шибана власт не дава да използваме оръжието си? Колко още момчета ще отидат на оня свят, колко още да убият? Кога ще свърши всичко това?“, – каза Колесниченко.

„И тези педераси ни казват, че някакви снайперисти ги обстрелват. А този козел Нойем, педераса долен, трябва просто да се хване и да се разстреля. Ако погледаш телевизия – направо те избива лудост, негодник до негодник… Да кажем първо кой стреляше от консерваторията към милицията, която тогава нямаше дори бронежилетки“, – заяви депутатът.

„Тези педали просто трябва да бъдат унищожени! И това не трябва да се обсъжда! Тези негодници са отговорни за убийството на хора, тези твари стрелят в украинци, за да провокират конфликт. Тези негодници започнаха разпада на Украйна. Сега ще видим какво ще стане, как ще постъпим. Защото вече трябва да защитаваме човешкия живот. Какво ще се случи с Украйна, докато тези негодници се крият зад депутатския си имунитет?“, – попита политикът. – То Кличко, то Яценюк – долни твари са това, получиха от Германия съгласие за гражданска война. Това са те – изцапани са с кръвта на украинци! Това са негодници!“.

2 отговора на “Колесниченко: „Тези педали трябва да бъдат унищожени!“

  1. „Защото тези педераси носят лична отговорност, че не раздадоха бойно оръжие на хората“- Има грешка в превода- няма НЕ в оригиналното изказване. Правилното е: „Защото тези педераси носят лична отговорност, че раздадоха бойно оръжие на хората“

    • Да, вярно, така е. Колесниченко осъжда „опозиционерите“ като Кличко и Турчинов, че СА ДАЛИ оръжие на „хората“ (т.е. на майданските банди).

      Доколкото разбирам, смисълът е този, че Колесниченко е възмутен, защото „педалите“ (опозиционните лидери) са раздали оръжие на майданците, докато от друга страна, властите са забранили на органите на реда да използват своето оръжие.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s