Превръщат ресторантите МакДоналдс в Донецк в безплатни кухни

mcdonalds-locationДонецката мрежа ресторанти МакДоналдс ще бъде превърната в безплатни кухни за бедни хора, заяви по време на сесията на Върховния съвет на ДНР спикерът Борис Литвинов

Според Литвинов, правителството на Донецката народна република вече има бюджет за проекта. Тези дни ще се реши дали да бъде въведена купонна система или да бъдат изготвени списъци на бедните, които да се хранят там.

В Донецк има три бивши ресторанта за бързо хранене МакДоналдс – в центъра на града на площад Ленин, около един от пазарите и на Южната автогара. След началото на митингите през април на привържениците на федерализацията и провъзгласяването на Донецката народна република МакДоналдс „в името на безопасността“ прекрати работата си.

2 мнения за “Превръщат ресторантите МакДоналдс в Донецк в безплатни кухни

  1. Макдоналдс – отровата на дявола! Каква прекрасна новина! Дали ще го доживеем това и тук, някой ден?
    Когато на времето Макдоналдс се появи у нас, всички ходехме там и много му се радвахме. Докато не разбрахме какво всъщност представлява тази пластмасова хранилка за говеда, с измамни реклами и фалшива вредна храна. Тя е прекрасна демонстрация за СЪЩНОСТТА на американския „лайфстайл“. О, мерси! Дано Бог да ни избави и нас някой ден от тези мръсници! Днес те не се свенят да манипулират децата, защото нямат друг сериозен начин да привлекат клиенти. А утре какво ще правят? Ще подмесват наркотици в хамбургерите? Не бих се учудил – няма друг сериозен начин да ни накарат да ядем гадостите им.

Вашият коментар