Първородния син на президента Плевнелиев е починал

plevneliev1Първородният син на президента Росен Плевнелиев е починал, съобщи прессекретарят на държавния глава.

В изявлението на президента Росен Плевнелиев и семейството му, разпространено от прессекретаря на държавния глава, се казва следното:

„Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете – даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха. В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни“, пише още в изявлението.

Причината за смъртта на Филип, който е най-големият син на президента Росен Плевнелиев, е сърдечна недостатъчност, съобщи БНР.

Момчето е напуснало този свят за по-малко от 12 часа. Семейството е шокирано, защото момчето не е имало никакви проблеми преди това.

Кардиолозите от Трета градска болница в София са направила всичко възможно, за да спасят сина на президента.

Екипът на “Светът днес” поднася искрените си съболезнования.

Едно мнение за “Първородния син на президента Плевнелиев е починал

  1. Бог да го прости! Прибрал го Господ, Той и ще се погрижи за него от тук нататък.

    Но виж, за баща му – националният предател, „прецедента“ Плювналиев! – това очевадно е последно Божие предупреждение. Него го чака ПЪКЪЛЪТ за всичко, което е дрънкотил и вършил. Впрочем, нека сега да си купи друго детенце с накрадените си предателски пари! Да видим, с какво ще му помогне и бандитския му „таен“ палат в Гърция. Да видим и Боко Тиквочът, дето публично го чукаше по челото като го сложи за прецедент, с какво ще му помогне.
    (Боже, какво Нищожество си позволил да ходи по тази земя и да се прави на „държавен глава“… Това сме си заслужили – това пък явно за нас е предупреждение. Само да имаше кой да си отвори очите и да го види… Ама надали? Дебилите гледат, ама не виждат. Куца им обработката на информацията в кухите им тикви.)

Вашият коментар